Абонамент

Нашето най-ново предложение е абонаментна програма,както за фирми така и за жилищни блокове.Абонамента може да бъде със срок 6 , 12 и повече месеци.Той включва: Посещение на наш екип на вашия покрив всеки месец ;почистване на покрива от боклуци и листа ;задължително измазване на проблемни места(като воронки,комини и бордове) с течна хидроизолация ;при необходимост монтаж на хидроизолация ;при течове експресно посещение на наш екип, след обаждане от ваша страна (от 2 до 24 часа),в зависимост от вашето местоположение.По възможност теча се отстранява, с материали включени в абонамента или се изготвя план за отстраняването му, на възможно най добра цена.
Предимства на абонамента: Спокойствие за вашия бизнес и за вашия дом; без търсене на поредната фирма, която да реши проблема; без проблеми от запушени воронки и натрупали се боклуци. И на последно място, но не и по важност- Без течове, без мухъл и влага във вашия дом или офис, които вредят на вас, на вашето семейство, на вашите служители.
Цените се определят след безплатен оглед от наш специализиран екип , който ще изготви за вас най-доброто становище и препоръки. Цени за жилищни сгради , къщи и др от 50лв. до 150лв. месечно. Цени за фирми по договаряне, в зависимост от квадратурите и местоположението на сградите.


Основни Услуги

Абонамент условия и цени.

image

Частни Клиенти
Ние ви предлагаме допълнителна сигурност за Вас когато покриват ви не гаранционен

image

Бизнес Клиенти
За Бизнес клиенти гарантираме спокойствие на Вас и Вашият Бизнес.